zondag 11 september 2022

Welkom aan boord!

“Jullie laten toch wel wat van je horen?” Pas toen we beloofden dat te zullen doen lieten vrienden en familie ons in 2004 de trossen losgooien om naar de Azoren te zeilen. We hebben woord gehouden. Op ons kersverse weblog deden we regelmatig verslag van onze avonturen. Zo lieten we het thuisfront weten hoe goed we ons vermaakten, dat de zeilen nog heel waren en dat de boot nog dreef. En dat zijn we blijven doen! 

Maar nu we weer veilig zijn teruggekeerd in onze thuishaven en rondscharrelen in onze thuiswateren blijft het hier in ons (b)Logboek wat stiller.

Wel hebben we de blogposts die we onderweg schreven uitgewerkt tot een reisverslag. We vinden het namelijk leuk om terug te kunnen blikken. Onze reisverslagen zijn misschien ook interessant voor collega-zeilers die zich op een vaargebied willen oriƫnteren. Je vindt ze hiernaast - gebundeld per vaargebied - onder het kopje Bestemmingen. Over de meest inspirerende reizen schrijven we ook wel verhalen voor de zeilbladen. Die hebben we hierboven verzameld onder het tabblad In de Bladen. En als we weer op pad gaan? Dan komen er vast ook weer nieuwe blogposts hier in het (b)Logboek.